-
نخبه کشی در کهگیلویه؛ نقض بدیهیترین اصل منطق در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
از پایان تاریخ تا دموکراسیِ محتضَر
محسن خرامین -
نا-ظفرمندیِ توسعه: اربابِ مردم یا نمایندۀ آنها؟
حسین موسوی -
روابط عمومی؛ تجلی فهم، تفسیر و راهبریِ اجتماعیِ
صیاد خردمند -
تأملی بر اقدامات پوپولیستی دولتها در استان کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
چگونگی ایجاد تعلیمات عشایری از آغاز
سید ساعد حسینی -
تاجگردون؛ وکیل یا ولینعمت؟
یادداشت مخاطبان -
به اعماق برگرد «شیوا»
امراله نصرالهی -
وقتی شایستهسالاری قربانی تبعیض و روابط میشود
حسن کریمی -
دهن کجی شبکه دنا به جامعه ورزش استان و مردم کهگیلویه
سید ابوصالح دانشفر
نگاهی به مسمومیت دختران دانشآموز در قم/ چرا محيط آموزشی برای دانشآموزان و خانوادهها ناامن میشود؟
چرا با اين همه دستگاه عريض و طويل و رشتههاي تخصصي و فعاليتهاي بينرشتهاي چون پدافند غيرعامل، چنين رخدادهاي نگرانكنندهاي به صورت پياپي تكرار ميشوند و نه گزارش روشني از چيستي و چرايي اين پديدهها به مردم داده ميشود و نه تدبير و اقدام كارآمدي براي كاهش چنين مشكلاتي انجام ميشود؟

مسموميتهاي مرموز: خانه امن كجاست؟
اصغر ميرفردي
چرا محيط آموزشی براي دانشآموزان و خانوادهها ناامن ميشود؟
مدتي است در برخي آموزشگاهها، مسموميتهاي گروهي به صورت پياپي رخ ميدهند. در روزهاي گذشته، اين رخداد غيرمنتظره و خطرناك در شهر قم، پرشمار شده است. در اين زمينه، چند پرسش بنياني پيش ميآيد: چرا چنين رخداد ناگوار و دور از انتظاري بدين شكل در جامعه رخ ميدهد؟ البته، هر جاي ديگري نيز اگر چنين مشكلي رخ ميداد، براي نمونه در ادارات، پادگانها، دانشگاهها، مراكز ورزشي، مراسمها و آيينها يا حتي در رستورانها، چنين رخدادي نگرانكننده است و سوال برانگيز. پرسش دوم، اينكه چرا چنين رخدادي در شهري چون قم تكرار ميشود؟ مشكل از حوزه مديريت شهري است؟ يا مشكل از حوزه مديريت آموزشي است؟ اگر از شهر است، چرا تنها در مدرسهها چنين پديده ناميموني رخ ميدهد؟ اگر از مدرسه است، چه تحولي در مدرسهها انجام شده كه شاهد اين پديده هستيم؟ پرسش سوم، اينكه چرا با اين همه دستگاه عريض و طويل و رشتههاي تخصصي و فعاليتهاي بينرشتهاي چون پدافند غيرعامل، چنين رخدادهاي نگرانكنندهاي به صورت پياپي تكرار ميشوند و نه گزارش روشني از چيستي و چرايي اين پديدهها به مردم داده ميشود و نه تدبير و اقدام كارآمدي براي كاهش چنين مشكلاتي انجام ميشود؟ بديهي است، با پرشمار شدن يك رخداد، ديگر نميتوان آن را يك حادثه دانست، زيرا حادثه به گونه تك موردي رخ ميدهد. براي شناخت چنين پديدهاي، بيش از آنكه نياز به شناخت ويژگيهاي حادثه باشد، نياز به شناخت زمينهها و انگيزههاي انجام آن وجود دارد. اگر مدرسه جاي امني، در زمينههاي سلامت جاني و آرامش رواني براي دانشآموزان نباشد، كجا بايد دنبال جاي امن و ايمني براي آنها بود؟ اگر مسوولان يك «آن»، خودشان را جاي خانوادههاي دانشآموزان قرار دهند، دچار نگراني و اضطراب نميشوند؟
جايگاه مسووليتپذيري و مديريت مديران آموزشي و در مرتبه بعد مديران اجرايي در اين زمينهها، كجاست؟ گويي مدرسهها رها شدهاند و مديران محترم آموزش و پرورش، در پي هر رخدادي تنها به فكر تغيير برنامههاي آموزشي و محتواي كتابهاي درسي ميافتند!! امنيت جسمي و زيستي دانشآموزان، كجاي برنامههاي آموزشي قرار دارد؟ آيا چنين شماري از مسموميتها، پرسشبرانگيز و ابهامگونه نيست كه مدارس يكي پس از ديگري، دچار اين مشكل ميشوند؟ چنين رخدادهاي نگرانكنندهاي، از يكسو و نبود شفافيت و پاسخگويي و همچنين اقدام كارآمد براي پايان يافتن اين رخدادها، از سوي ديگر، مردم را بيش از يك رخداد تصادفي نگران ميسازد. گويي يك برنامه خطرناكي است كه دومينووار در مدرسهها خود را نشان ميدهد. اين شرايط رمزآلود چيست؟ الي ماشاءالله براي امور گوناگون اتاق فكر، شورا و كارگروه وجود دارد، آيا مسوولان از شناسايي، معرفي و مديريت چنين مشكلي كه محيط مدرسه را براي دانشآموزان ناامن و براي خانوادههاي آنها دلهرهآور ساخته است، ناتوانند؟ پس چگونه از مديريتهاي نمونه و افق روشن براي آينده سخن ميگويند؟ سلامت جسمي و رواني هر فردي مقدم بر پيشرفت علمي، آموزشي و اجتماعي وي است. اگر در سايه ندانمكاريها يا اقداماتي كه ماهيت و ريشه آنها بيان نميشود، محيط آموزشي به تله وحشت تبديل شود، ديگر آموزش نسل جوان و نوجوان چه معنايي دارد؟ آيا چنين وضعيت مبهم و مرموزي، به دلسردي دانشآموزان از تحصيل منجر نخواهد شد؟ اگر واقعا تحصيل دانشآموزان به ويژه دانشآموزان دختر ضرورت دارد، كه همينگونه است و اگر مسوولان، آموزش اثربخش را بسان يكي از اهداف و رسالتهاي كاري خود ميدانند، چرا محيط آموزشي براي دانشآموزان ناامن ميشود و بدينگونه زمينهاي فراهم ميشود تا احساس امنيت آنان و خانوادههايشان به كمترين اندازه ممكن فروكاسته شود؟ جامعه منتظر پاسخگويي مسوولان است. در شرايطي كه مردم با همه تنگناهاي معيشتي و اقتصادي دست و پنجه نرم ميكنند و صورت خود را با سيلي سرخ نگه ميدارند، تحمل و پذيرش چنين وضعيت نگرانكنندهاي در محيط آموزشي خارج از توان ذهني آنان است. نگراني از چنين مشكلاتي و درخواست براي مديريت آنها، چيزي نيست كه با گذر زمان به فراموشي سپرده شود.
منبع:اعتماد
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 نقره داغ ۹۳۰ خودروی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد
- 2 وجود ۹۱۲ خانواده دارای فرزند چندقلو در کهگیلویه و بویراحمد
- 3 هزار کنتور برق در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان امسال هوشمند میشود
- 4 کاهش بارندگی و آسیب جدی به مزارع کهگیلویه و بویراحمد
- 5 گره کور بلوار جمهوری یاسوج با ورود دستگاه قضایی باز شد
- 6 پیام تبریک نادر منتظریان به فرمانده جديد سپاه استان
- 7 ۶ مجروح در پی تیراندازی در عروسی
- 8 نبود بالگرد مشکل جدی مهار آتشسوزی جنگلهای کهگیلویه و بویراحمد است
-
مدیر آموزش و پرورش چاروسا منصوب شد/ حکم
-
احترام به مردم به شیوه شبکه دنا! / از غیب شدن مجری تا عدم حضور شهردار یاسوج!
-
مدیرکل میراث فرهنگی: اشیا تاریخی به درستی نگهداری نمیشوند/ برای تکمیل موزه نیاز به اعتبار داریم/ کاروانسرا و بافت تاریخی دهدشت احیا میشوند
-
حضور دو نماینده سابق و اسبق بویراحمد در مراسمهای عمومی/ فعالیتهای انتخاباتی «روشنفکر» و «زارعی» شروع شد؟!
-
کار جالب یک مرکز درمانی در راستای مسئولیت اجتماعی/ «درمانگاه صدرا» جور شهرداری یاسوج را کشید!
-
کمانه سیاست تهاجمی تاجگردون به خودش/ آقای تاجگردون! از صف اول نمایشها بترسید نه از جوانان گچساران و باشت!
-
پیشرفت طرح صنایع پلیمر گچساران از ۴۴ درصد عبور کرد/ جزییات
-
توضیحات فرماندار لنده در خصوص احیای معدن فسفات قیام
-
تشریح جزئیات تسهیلات ودیعه مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
-
انتصاب عضو هیئت مدیره شرکت معدنی و صنعتی «گهر زمین»/ عکس و سوابق
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!